Job advertisement for Python developers in Swedish:

Mividas söker dig som är backend- eller fullstack-utvecklare och älskar Python till vårt team i Umeå, antingen på plats eller distans.

Om företaget

Mividas Video Solutions designar och utvecklar mjukvaruprodukter för att hantera och utöka funktionaliteten i kundplacerade videomötesplattformar och videokonferenssystem. 

Vårt mål är att kunder ska ha möjlighet att använda sina videomötesplattformar fullt ut, med funktionalitet som motsvarar de etablerade molntjänster som många vant sig vid men där krav på videokvalitet, integritet, sekretess eller säkerhet sätter stopp för dess användning. Både personal och slutanvändare ska kunna känna sig trygga med att rätt person deltar i mötet och att informationen och metadata inte hamnar på villovägar.

Vi har kunder över hela världen likväl som en stark närvaro på den svenska marknaden, framförallt hos regioner och myndigheter. Vi har också en nära partnerrelation med både Cisco och Pexip för global försäljning av våra produkter där efterfrågan ökar kraftigt.

Kontoret i Umeå har luftiga miljöer, ligger på Ön, med tjusig utsikt över älven!

Vårt produktutbud består bland annat av:

– Mividas Core för administratörer att hantera sin on-premise Cisco- eller Pexip-baserade videoplattform, ex. administrera videomötesrum, bokade videomöten, statistik eller felsökning.

– Mividas Meeting Portal används av organisationens medarbetare för att på ett enkelt och smidigt sätt boka videomöten via deras webbläsare eller genom vår Outlook-addin.

– Mividas Rooms för att hantera videokonferenssystem från Cisco.

– Mividas Connect för att ge möjlighet att boka videomöten där deltagare identifierar sig med exempelvis BankID eller SMS innan de kan delta i videomötet.

Dina arbetsuppgifter

Det finns ett stort utbud av spännande områden och teknologier som du kommer att få ta dig an dagligen, med högt i tak för både kreativitet och egna idéer. 

Du kommer att ha mycket frihet över ditt arbete, där du både kommer vara med och vidareutveckla vårt produktutbud samt ha möjlighet att påverka med egna ideér för funktionalitet såväl som interna processer. I det tilltänkta uppdraget kommer du att ingå i ett mindre projektteam där vi hjälps åt att lösa utmaningar tillsammans.

Våra produkter sträcker sig från att hantera infrastruktur till att tillhandahålla gränssnitt för både personal och slutanvändare, så det finns gott om spännande saker att sätta tänderna i. 

Hos oss har du frihet att jobba på plats eller på distans, och det finns möjlighet för att arbeta mer kundnära eller att hålla sig mer i bakgrunden.

Din profil

Vi söker dig som älskar Python-utveckling och vill ta dig an en spännande utmaning. Du föredrar att kunna bygga saker från grunden och se att resultatet når ut till slutkund. Kanske är det så att du nu jobbar på ett större bolag och nu vill ha helt andra möjligheter att påverka? Eller kanske helt enkelt bara vill prova på något nytt?

Du har mycket goda kunskaper i Python-programmering och har jobbat med backend-utveckling i minst 5 år varav en större del av dina uppgifter har varit Python-relaterat.

Varför behöver vi dig?

Mividas är under stark tillväxt och är i behov av dig med lång erfarenhet av backend- eller fullstack-utveckling. De teknologier som vi framförallt använder är:

  1. Python, Django och Celery
  2. Git, Docker
  3. Linux, PostgreSQL, VMWare/KVM
  4. Vue.js och Vuetify

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en heltidstjänst med konkurrenskraftig lön. Vi är givetvis mån om din hälsa och ger dig tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, bra försäkringspaket med pensionsavsättning, 2 extra semesterveckor och möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande din privatvård.

Din ansökan

För mer information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Mikael Brandt på tfn: 070-7430579 eller e-post [email protected].

Ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag är den 25 maj 2022.

Get a free live demo of our products

Hi ,

which products are you interested in?

Select all
Go back

Loading

Sending your request...

How do we reach you?

Go back

Thank you!

One of our representatives will get in touch with you shortly.